Meni

Ponuda - Ljetovanje

TURSKA

Ukoliko tražite odmor baš po vašoj mjeri, Turska je zemlja za vas. Smještena na dva kontinenta, sa izvanrednom klimom, te bogatom istorijom i kulturnom baštinom, osvojiće vaša srca za čas.

Sve u Turskoj je podređenom putnicima i posjetiocima, pa i klima. Sezona kupanja je od aprila do oktobra. Vrhunska ljetovališta nude potpunu uslugu- od elitnih hotela do odličnih šoping zona.

Dugo poslije vaše posjete Turskoj prepričavaćete svoje doživljate- kako je iskusiti tursko gostoprimstvo, odsjedati u hotelima sa ALL INSCLUSIVE uslugom, posjetiti mnogobrojna arheološka nalazišta i lokalitete. Izaberite Tursku i priuštite sebi „rajski odmor“.

Antalija

Antalija, je smještena u istoimenom zalivu između Sredozemnog more i planine Taurus. Ovaj najveći i najpoznatiji turistički centar može se podičiti sa preko 300 sunčanih dana tokom godine. Grad se sastoji iz dva dijela: savremeni – sa atraktivnim bulevarima, brojnim shoping centrima, bogatim noćnim životom, šetalištima pod palmama i stari centar Kaleidži – koji je podignut oko stare luke. Dvije plaže Lara i Konjalti, sa brojnim luksuznim hotelima i ostalim pogodnostima, biće vaše savršeno mjesto za odmor.

Alanja

Alanju zapljuskuje Sredozemno more, a odlikuje se tipično mediteranskom klimom. Ovo ljetovalište nazivaju „Majorkom turske obale“. Duge pješčane plaže, odličan noćni život, moderni hoteli, blizina prirodnih ljepota i kulturno-istorijskih lokaliteta učiniće da poželite svake godine da ljetujete u Alanji. Ovaj grad sa mnogo različitih lica vam nudi i odlične šoping zone. Uzivajte u izletima i brojnim aktivnostima koje će upotpuniti vaš odmor.

Belek

Belek je prepoznatljiv po dugim pješčanim plažama, zelenilu, borovim šumama i lijepo uređenim baštama. Idealno je mjesto za porodične i mirne odmore. Ovo moderno ljetovalište obiluje luksuznim hotelima sa all inclusive uslugom. Ponude najčešće uključuju: bazene za djecu i odrasle, tobogane, akva, parkove, spa i wellness centre, pješčane plaže sa suncobranima i ležaljama, bogatu gastronomsku ponudu, te brojne druge pogodnosti. Izaberite Belek i pretvorite vaše ljetovanje iz snova u stvarnost.

Kemer

Kemer se nalazi na zapadnoj strani Antalijskog zaliva. Cijela obala Kemera, duga 52 kilometra, nosi prestižnu „plavu zastavicu“. Boje more je tirkizna, a plaže su šljunkovite, sa izuzetkom Moonlight beach-a. Tu ćete imati priliku da vidite careta kornjače, koje na njoj legu svoja jaja. Ima sjajnu klimu i zaštićen je od udara talasa i struja sa otvorenog mora. Ovo ljetovalište je pogodno za vodene sportove, jahting turizam, te planinske sportove i šetnje.

Side

Ovaj gradić je jedinstven po svojoj lokaciji- smješten je na malom poluostrvu širokom 300 i dugom 800 metara. Side ima lijepe pješčane obale. Zapadna obala obiluje ponudama za vodene sportove. Zbog relativno plitke obale, ova lokacija je idealna za porodice sa malom djecom. Istočna obala je manje razvijena u odnosu na zapadnu i na nekim dijelovima je kamenita. Za ljubitelje kulturne baštine tu su brojna arheološka nalazišta iz rimskog perioda.

 

AVIO BEOGRAD

U našoj ponudi imamo avio polaske i iz Beograda za sljedeće destinacije: Antalijska regija (Antalija/Lara, Side, Belek, Kemer, Alanja) i Egejska regija (Marmaris, Bodrum Kušadasi).

AUTOBUS – BANJALUKA

U našoj ponudi imamo i polaske autobusom iz Banjaluke za sljedeće destinacije: Kušadasi i Sarimsakli.

AUTOBUS – BEOGRAD

U našoj ponudi imamo i polaske autobusom iz Beograda za sljedeće destinacije: Kušadasi i Sarimsakli.