Meni

Smiljić Company

O NAMA

Mi smo Smiljić Company

Bavimo se: prevozom putnika u zemlji i inostranstvu, prodajom turističkih aranžmana, organizovanjem grupnih putovanja u zemlji i inostranstvu, maturskih ekskurzija, sajmova, izleta, avio transfera, zimovanja, ljetovanja,wellness vikenda, prodajom avio karata.

Imate pitanja? Javite nam se slobodno!

Profesionalni vozni park

U slučaju da Vam je potreban autobus za posebne prilike, imate organizovanu grupu ili želite svoje radnike da odvedete na putovanje ili izlet, Smiljić Company vam stoji na raspolaganju. U ponudi imamo autobuse visokoturističke klase, različitog kapaciteta od 8-78 sjedišta sa profesionalnim vozačima koji će dodatno svako putovanje učiniti udobnijim i ljepšim.

Kod nas je sve moguće

Ukoliko volite da ljetujete u domaćem ambijentu, tu su crnogorsko primorje kao i plaže Hrvatske. Ako više volite zelenilo i čist vazduh –Jahorina, Kopaonik, Zlatibor ili Tara će Vam ponuditi svoje utočište. Ako biste da napravite kratak predah i otputujete negdje za vikend, tu smo da vam to omogućimo. U našoj ponudi su: Grac, Zagreb, Trst, Beč, Ljubljana ili Split.

Za sve letove Ryanair-a i AirSerbia-e sa banjalučkog aerodroma tu su naši avio transferi koji polaze iz centra, sa Stare autobuske stanice. Imamo redovne polaske za Beograd i Novi Sad, a držimo i redovnu međugradsku liniju Šipovo-Banja Luka.

Preporuke

“Prezadovoljan! Usluga na visokom nivou. Brzi odgovori na pismene upite, vozilo čisto i u dobrom stanju, cijena pristupačna, vozač ljubazan, a vozi da ni ja ne bih mogao bolje. Toplo preporučujem!”
Denis Filipović
“Postovani,zelim samo da vam se zahvalim za svu brigu,organizaciju,ljubaznost i kulturu na koju smo zaboravili.Verujte mi vrlo sam prijatno iznenadjena ,vec sam mislila ta takvi ljudi vise i ne postoje.. Pored ljubaznog osoblja i putnici se osecaju lepo ,postovano i srecno!!! hvalaaa “TA Smiljc”!!!!!!!!!!”
Radmila Opačić Negrović
“O ovoj agenciji cula sam samo najbolje, nikakva reklama im nije bolja od zadovoljnih korisnika njihovih usluga koji svojim pricama daju najljepsu reklamu. Bravo, samo tako nastavite”
Smilja Runjo
“Danas zadovoljno napustio prostorije kompanije uvidjevsi da im je profesionalizam i zadovoljstvo putnika na prvom mjestu, za razliku od mnogih kojima je novac i pohlepa za istim prioritet. Sve pohvale i preporuke za agenciju i osoblje.”
Bojan Košarac
"U nekoliko navrata sam putovala sa vama.Vrlo sam zadovoljna i toplo vas preporučujem! Sretan rad i nadalje!"
Ana Cvijić Joksimović
"sve....poslovnost ,tacnost ,ljubaznost i uredne autobuse.....zelim vam da i dalje budete kao do sada...."
Stojanka Orašanin