Meni

Ponuda - Zimovanje

BOSNA I HERCEGOVINA

Bosna i Hercegovina je pretežno planinska zemlja. Najveći deo teritorije čine planine i visoki krš, pokriveni šumama i pašnjacima. Najviši vrh je Maglić (2386 metara).

Na sjeveru, zapadu i jugu se graniči sa Hrvatskom, na jugoistoku sa Crnom Gorom, a na istoku sa Srbijom; kod Neuma — dužinom obale od 21,2 kilometra — izlazi na Jadransko more.

Zimovanje u Bosni i Hercegovini po pristupačnim cijenama na kvalitetnim skijalištima je dobar odabir. Skijališta nude brojne skijaške staze, hoteli, apartmani, vile i privatni smještaj visokog kvaliteta, wellness usluge i odličnu gastronomsku ponudu.

U našoj ponudi imamo brojne hotele. Za više informacija kontaktirajte nas put obrasca dostupnog na ovoj stranici.

Jahorina

Jahorina, koja spada u visoke planine Dinarida, postaje jedan od najposjećenijih ski centara u regionu. Njen masiv je dužine 30 kilometara, a pokrivena je snijegom prosječno 175 dana u godini. Prosječna visina snijega je 106 centimetra, a sezona traje od decembra do aprila. Ova planina se može podičiti blagom planinskom klimom, sa dosta sunca. Uz dobre smještajne kapacitete, Jahorina nudi ugodno alpsko skijanje, skijaško trčanje, sankanje, noćno skijanje, šetnje i dobar noćni provod.