Meni

Ponuda - Ljetovanje

ŠPANIJA

Zemlja flamenka, dobrih vina i lijepog mora je odličan izbor za vaše sljedeće ljetovanje. Španiju krase brojne plaže koje posjeduju “plavu zastavicu“ i fantastična ostrva sa uvalama.

Ne zaboravimo da su Španci poznati po svojoj dugogodišnjoj tradiciji ugostiteljstva i turizma. Bitna karakteristika španskih ljetovališta su odličan noćni provod i brojni lokali za svačiji ukus.

Ukoliko se umorite od noćnog provoda, tu su brojni gradovi i kulturno-istorijski lokaliteti koje možete posjetiti.

U našoj ponudi imamo brojne hotele. Za više informacija kontaktirajte nas put obrasca dostupnog na ovoj stranici.

Majorka

Majorka ili „Biser Baleara“ je jedno od najpoznatijih španskih ljetovališta. Majorka je najveće ostrvo u Španiji. Njena obala je duga 554 kilometra, sa divnim pješčanim plažama i uvalama. Pored krasne prirode, ovo ostrvo je poznato po odlučnom noćnom provodu. Mediteranska klima, raznovrsni hoteli i tirkizno-zeleno more upotpuniće vaš odmor. A možda i sretnete Rafaela nadala, Klaudiju Šifer ili neku drugu poznatnu ličnost koja ovdje ima svoju vilu.

Kosta Brava

„Divlja obala“ ili Kosta Brava je jedno od omiljenih ljetnjih destinacija brojnim turistima svake godine. Zajedno sa regijom Kosta Maresme, prostire se od Barselone do granice sa Francuskom u dužini od 160 kilometara. Odlikuje je prijatna mediteranska klima, duge pješčane plaže i odlična infrastruktura. Sjever Kosta Brave je nebrušeni dijamant zapadnog Mediterana. Najljepši dio ove obale “Plaže zlatnog trougla” uspio je da sačuva šarm i ljepotu starih luka i ribarskih naselj, poznatih po opuštenoj lokalnoj atmosferi i izvrsnoj gastronomskoj ponudi.

Kosta Dorada

„Zlatna obala“ ili Kosta Dorada je oblast u španskoj pokrajini Kataloniji, koja se prostire južno od Barselone, u dužini od 216 kilometara. Dobila je naziv po dugim pješčanim plažama. Katalonske planine, koje su paralelno sa obalom Koste Dorade, pružaju zaštitu od hladnih vazdušnih masa. Ovu regiju godišnje posjeti preko 3 miliona turista. Glavni razlozi su lijepi krajolici, značajna kulturno-istorijska nalazišta, te čisto more i odlični smještajni kapaciteti.