Meni

Ponuda - Wellness & Spa

HRVATSKA

Hrvatska se, pored svoje obale, može podičiti i svojim banjskim kapacitetima. Termalne vode, odlični smještajni kapaciteti i vrhunska usluga učinila je Hrvatsku destinacijom za wellness i spa turizam.

Tradicionalne metode, nastale u antičko doba, danas su dopunjene savremenim načinima njege i brige za vaše tijelo. Poklonite sebi potreban odmor i uživajte u potpunom oporavku duha i tijela.

Za više informacija kontaktirajte nas put obrasca dostupnog na ovoj stranici

Terme Tuhelj

Terme Tuhelj predstavljaju jedan od bisera hrvatskog kontinentalnog turizma. Wellness centar ovih termi ima najveći svijet sauna u Hrvatskoj. Terme Tuhelj nude brojne atrakcije za djecu i odrasle: bazene sa talasima, dječije bazene sa toboganima, relaks bazene za masažama, gejzirima i slapovima, terapeutski bazen sa podvodnim zvučnicima i reflektorima za terapiju zvukom i bojama. Najveća pažnju privlače dva međusobno spojena bazena koja se nalaze na samom izvoru termalne vode.

Opatija

„Kraljica Jadrana“ ili „Jadranska Nica“ su samo neki od naziva ovog mondenskog hrvatskog ljetovališta. Impozantna arhitektura, duga šetališta, pješčane i šljunkovite plaže, te odlični smještajni kapaciteti su samo neke od pogodnosti koje vam nudi Opatija. Sa svojom blagom mediteranskom klimom, koja nastaje kao kombinacija uticaja sa mora i šumovite planine Učka u zaleđu, Opatija se razvila kao wellness i spa destinacija. Veliki broj hotela gostima nudi wellness i spa centre sa bazenima, saunama, kao i najsavremenijim tretmanima njege lica i tijela.