Meni

Ponuda - Wellness & Spa

MAĐARSKA

Najveće prirodno blago Mađarske su njeni termomineralni izvori. Sa preko 1500 izvora, najjača grana mađarskog turzima jeste upravo banjski i wellness turizam.

Širom Mađarske su raznovrsne termalne banje, koje u svom sastavu imaju wellness i spa centre, te vodene parkove sa atrakcijama za djecu i odrasle. Ponuda hotela, wellness i spa su bogate i prilagođene svim posjetiocima i usluga je vrhunska. Pored toga, Mađarska će vas oduševiti svojom ukusnom kuhinjom i izuzetnom gostoprimljivošću.

Za više informacija kontaktirajte nas put obrasca dostupnog na ovoj stranici.

Budimpešta- Aquaworld Budapest

Budimpešta je jedan od najljepših gradova srednje Evrope, nastao spajanjem Bude i Pešte 1873. godine. Ovo je grad impresivne neoklasične i art deko arhitekture, sa uređenim i širokim bulevarima, te impozantnim mostovima. Sa preko 120 izvora mineralne i ljekovite vode na užem gradskom području, Budimpešta je i banjski grad. Hotel Aquaworld Budapest nalazi se u sjevernom djelu Budimpešte, a otvoren je 2008. godine. Jedan je od najvećih tematskih vodenih parkova u Evropi i nudi: otvorene i zatvorene bazene, 11 tobogana, knajp, kulu od 3 metra sa skakaonicom, saunu, terasu za sunčane i brojne druge sadržaje.

Banja Đula

Ovaj ljupki gradić je jedno od najpoznatijih banjskih i termalnih centara u Mađarskoj. Nalazi se na jugoistoku zemlje. Poznat je po svojih šest termalnih izvora, čija je voda oko 72 stepena Celzijusa. Ovim mjestom dominira tvrđava sa jezerom i parkom koji ga okružuje. U centru grada je prostrano šetalište sa brojnim restoranima, kafićima i poslastičarnicama. U bogatoj ponudi svako će pronaći nešto za sebe: spa i wellness tretmane, otvorene i zatvorene bazene, saune, tobogane i skakonice.