Meni

Ponuda - Ljetovanje

EGIPAT

Upoznajte civilizaciju koja postoji preko 7000 godina. Ova zemlja burne istorije i bogate kulture će vas očarati svojim piramidama, toplim morem i srdačnom dobrodošlicom. Osim toga, očekujte odličan noćni život i brojne adrenalinske aktivnosti. Bilo da želite roniti po dnu Crvenog mora, uživati u romantičnom krstarenju Nilom ili istražiti kulturnu baštinu ove zemlje, ljubazni domaćini će se potruditi da vaš doživljaj bude potpun.

U našoj ponudi imamo brojne hotele. Za više informacija kontaktirajte nas put obrasca dostupnog na ovoj stranici.

Hurgada

Hurgada, nekada malo ribarsko selo, danas slovi za jedno od najpopularnijih egipatskih ljetovališta. Smještena je na obali Crvenog mora, a dijeli se na tri dijela: El Dahar (stari dio sa bazarom), Sekalla (noviji dio) i El Korra Road (moderni dio). Hoteli u Hurgadi zadovoljiće ukus i najizbirljivijih putnika. Kažu da je ovdje ljubaznost domaćina način života, pozivamo vas da se sami u to uvjerite. Ukoliko volite da istražujete morske dubine, Crveno more je savršena lokacija za vas. Bujna flora i fauna će vas očarati. Ako pak želite miran porodični odmor, Hurgada će vam i to ponuditi.

Šarm El Šeik

Šarm El Šeik je mondensko egipatsko ljetovalište, smješteno na samom jugu sinajskog poluostrva. Izlazi na toplo Crveno more, a okruženo je beduinskim naseljima, planinama i pustinjom. Centar Šarm El Šeika je zaliv Nama Bej, u kojem se nalaze brojni kafići, barovi, hoteli, restorani, prodavnice i i prostrano šetalište. Ukoliko želite noćni provod, ovo je savršeno mjesto za vas. Prelijepe plaže i odlični hoteli, te suva i topla klima čine ovu lokaciju izuzetno atraktivnom. Kao i u Hurgadi, podvodni svijet Crvenog mora obiluje koralnim grebenima i morskim vrstama, koje će zadiviti sve ronioce.