Meni

Ponuda - Zimovanje

FRANCUSKA

Francuske planine već godinama privlače putnike koji vole skijanje i zimski odmor. Francuske Alpe imaju više od stotinu vrhova koji dostižu visinu veću od 3000 metara.

Ski centri koji se prostiru duž Alpa su odlično međusobno povezani i nude kilometre skijaških staza, ako i prostor za slobodne vožnje. Smještajni kapaciteti su brojni i raznovrsni, a većina je smještena neposredno na skijalištima što omogućava udobno zimovanje.

U našoj ponudi imamo brojne hotele. Za više informacija kontaktirajte nas put obrasca dostupnog na ovoj stranici.

Val Torens

Val Torens je naprestižnija francuska ski destinacija. Nalazi se na 2300 metara, što je najveća nadmorska visina u Evropi. Jedno od najmlađih francuskih skijališta, sagrađeno tek 1972. godine, nudi odlične staze i još bolje dodatne sportske aktivnosti poput ziplajna, bazena, tenisa, skvoša. Posebna karakteristika Val Torensa je njegov noćni život i odličan provod. Za to je zadužen najpoznatiji klub na Alpama Malesya i mnogobrojni koncerti svih muzičkih žanrova.

Šamoni

Ovaj skijaški centar se nalazi u Dolomitima, na 1220 metara nadmorske visine. Zbog svog položaja nazivaju je još i „kraljicom Dolomita“. Ovdje možete skijati na 160 kilometara staza i ukupno 5 skijališta. Kortina d'Ampeco je 1956. godine bila domaćin Zimskih olimpijskih igara, a ovdje se redovne održavaju trke Svjetskog kupa. Ovo malo mjesto nudi kvalitetan provod i noćni život, kao i brojna kulturna dešavanja i aktivnosti. Kortina d'Ampeco je idealan izbor ukoliko biste da imate zimski mondenski doživljaj.

Kronplac

Šamoni je poznati ski centar u kome su se 1924. godine održale prve Zimske olimpijske igre. Nalazi se u podnožju masiva Mon Blan. Ovo šarmantno selo je spoj tradicije i modernog. Tu su drvene kolibe, moderni hoteli, kao i odlične ski staze, njih čak 490. Šamoni nudi brojne zimske sportove i aktivnosti, kao i fantastične uslove za planinarenje, penjanje i biciklizam. Posjetioci ovog zimovališta će uživati u odličnom noćnom životu u brojnim klubovima, kafićima i barovima.