Meni

Ponuda - Wellness & Spa

SRBIJA

Srbija obiluje izvorima mineralne vode, kako hladne tako i tople. Ljekoviti gas i ljekovito blato upotpunjuju banjsko bogatstvo Srbije.

Preko 1000 izvorišta i na njima preko 50 banja, učinili su banjski turizam u Srbiji, najrazvijenijom turističkom granom. Blagodeti banja na ovim prostorima poznate su od davnina. Ostaci rimskih kupatila građeni u razdoblju između drugog i četvrtog vijeka prije nove ere vidljivi su i danas.

Wellness i spa aranžmani, popularni u posljednje vrijeme, su savršeni za kratki predah i bijeg od gradske buke i vreve. U našoj ponudi imamo brojne hotele. Za više informacija kontaktirajte nas put obrasca dostupnog na ovoj stranici.

Vrnjačka Banja

Vrnjačka Banja je najveće i najpoznatije liječilište u Srbiji, kao i centar za odmor i rekreaciju. Vrnjačka Banja se nalazi 200 kilometara južno od Beograda u centralnoj Srbiji i pripada Raškom okrugu. Tradicija liječilištva u ovoj banji seže nazad do rimskih vremena, kada su Rimljani na toplom termalnom izvoru izgradili svoje liječilište. Poznata po mineralnoj vodi “Vrnjci”. Posjetiocima su na raspolaganju brojni spa i wellness tretmani, te smještajni kapaciteti.

Aranđelovac – Hotel Izvor

Hotel Izvor se nalazi u Aranđelovcu, u Bukovičkoj banji, na 75 kilometara od Beograda. Ovaj luksuzni hotel je kongresni, wellness i spa centar, koji se prostire na preko 32 000 metra kvadratna. Izvor je pravi izbor ukoliko želite da se opustite i odmorite, te uživate u brojnim spa i wellness tretmanima. Hotel posjeduje veliki vodeni park sa tri velika bazena sa mnoštvom tobogana za djecu i odrasle, igralište za djecu, sportske terene i sopstveni parking. Vaš odmor će upotpuniti mini i pješačke ture i časovi jahanja, te odlična gastronomska ponuda.

Zlatibor

Planina Zlatibor se nalazi na 1000 metara nadmorske visine, a njeni najviši vrhovi su Tornik (1496 metara nadmorske visine) i Čigota (1422 metara nadmorske visine). Jedna je od najpoznatijih vazdušnih banja sa dugom turističkom tradicijom. Na Zlatiboru se susreću mediteranska i kontinentalna klima, čija „ruža vjetrova“ uspješno liječi plućne, srčane i brojne druge bolesti. Moći ćete uživati i u noćnom životu u nekom od brojnih restorana, kafića i klubova.