Meni

Ponuda - Ljetovanje

GRČKA

Grčka je najjužnija zemlja Balkanskog poluostrva. Među turistima sa Balkana godinama je omiljena destinacija. Predstavlja najveći prirodni kopneni most između Evrope i Male Azije.

Slovi za kolijevku civilizacije, a moderna medicina, filozofija i istorija svoje početke nalaze upravo tu. Ova mediteranska zemlja, sa odličnom klimom, nudi fantastične lokacije, dostupne kako avio, tako i autobusom i sopstvenim prevozom. Uživaćete u kristalno čistom moru, prostranim plažama i odličnoj kuhinji.

AVIO – BANJALUKA (LUTRAKI)

Lutraki je jedno od najljepših ljetovališta u Grčkoj, te jedna od najčuvenijih termalnih banja. Nalazi se na obali, ušuškan između mora i strmih obronaka planine Geranije. Od Atine je udaljen 8 kilometara, a od Korintskog kanala 3,5 kilometara. Izvanredan geografski položaj, bujna flora i fauna, šetališta, te prostrane šljunkovito-pjeskovite plaže učiniće vaše ljetovanje u Lutrakiju nezaboravnim. Sam grad ima odličnu infrastrukturu, a svojim posjetiocima nudi dobar provod, aktivan odmor i odlične izlete u obližnja arehološka nalazišta.

ATINSKA RIVIJERA

Glifada je mondensko atinsko predgrađe i ljetovalište. Budući da izlazi na more, nazivaju je i Atinskom rivijerom. Ovo živopisno naselje se može pohvaliti brojnim prodavnicama, noćnim barovima, kafićima, restoranima i hotelima. Sa centrom Atine je povezana modernim i brzim tramvajima. Omiljeno mjesto za odmor, kako strancima, tako i brojnim poznatima slavnim ličnostima, nudi vam aktivan odmor. Idealna je za putnike koji žele dobro da se odmore i uživaju u blagodetima prirode: suncu, moru i plaži.

AVIO – BEOGRAD

U našoj ponudi imamo avio polaske i iz Beograda za sljedeće destinacije: Rodos, Skijatos, Zakintos, Krf, Lefkada, Kefalonija, Kos, Krit, Samos, Karpatos, Santorini, Mikonos, Simi, Paros, Naksos, Ios, Skopelos, Milos.

AUTOBUS – BANJALUKA

U našoj ponudi imamo i polaske autobusom iz Banjaluke za sljedeće destinacije: Olimpijska Regija, Halkidiki, Krf.

AUTOBUS BEOGRAD

U našoj ponudi imamo i polaske autobusom iz Beograda za sljedeće destinacije: Olimpijska Regija, Halkidiki, Tasos, Stavros, Nea Vrasna, Asprovalta, Aleksandropolis, Pelion, Evia, Skijatos, Skopelos, Sivota, Parga, Lefkada.