Meni

Ponuda - Zimovanje

SRBIJA

Srbija je smještena na Balkanskom poluostrvu, a riječ Balkan na perzijskom znači „brdoviti kraj“. Prirodna bogatstva poput čistih i bistrih rijeka, bujne flore i faune, te planinskih masiva čine Srbiju odličnom destinacijom i za zimski turizam.

Snježni planinski vrhovi su omogućili razvoj ski centara sa bogatom ponudom. Neki od najvećih i najboljih se nalaze na planinama Kopaoniku, Tari i Zlatiboru.

U našoj ponudi imamo brojne hotele. Za više informacija kontaktirajte nas put obrasca dostupnog na ovoj stranici.

Kopaonik

Kopaonik je najveće zimovalište u Srbiji. Poznato je pod nazivom „Sunčana planina“ jer tokom godine ima do 200 sunčanih dana. Ovaj ski centar se prostire na oko 62 kilometra staza i puteva. Staze su raznovrsne (23 plave, 10 crvene, 6 crne) i uređene su za alpsko, nordijsko, kao i noćno skijanje. Kopaonik nude odlične smještajne kapacitete, od hotela srednje i visoke kategorije do apartmana. Ono po čemu je Kopanik prepoznatljiv je svakako i odličan noćni provod, za što su zaduženi brojni kafići, barovi i restorani.

Zlatibor

Zlatibor je jedna od najposjećenijih turističkih lokacija Srbije. Ova planina i vazdušna banja imaju stogodišnju tradiciju. Na otprilike 1000 metara nadmorske visine smješten je ski centar Tornik, udaljen 9 kilometara od turističkog centra Zlatibor. Ovaj centar raspolaže sa 4 skijaške staze i topovima za osnježavanje. Bujna priroda, blaga klima i brojni sadržaji čine Zlatibor omiljenim odredištem za odmor. Tome možemo dodati i odlične smještajne kapacitete, dobar zabavni program kao i kulturne sadržaje.