Opatija - Smiljić Company
Meni

Opatija

1 Day

“Prva dama”, “Sankt Jakobi”, “Abbazia”, “Kraljica turizma”, “Biser Jadrana” samo su neka od imena koja Opatija nosi sa savršenom elegancijom, zaštićena zaleđem šumovitih brežuljaka i Učke, ondje gdje se Istri pridružuje Kvarnerska rivijera.

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Banja Luke u 03:00h sa Stare autobuske stanice, iz Gradiške u 03:30h (Nestro pumpa). Putovanje u pravcu Zagreba, Rijeke, Opatije uz usputne pause. Dolazak u Opatiju predviđen u prijepodnevnim časovima.

“Prva dama”, “Sankt Jakobi”, “Abbazia”, “Kraljica turizma”, “Biser Jadrana” samo su neka od imena koja Opatija nosi sa savršenom elegancijom, zaštićena zaleđem šumovitih brežuljaka i Učke, ondje gdje se Istri pridružuje Kvarnerska rivijera. Mondenski gradić na Jadranskom moru i centar opatijske rivijere sa bezbroj hotela, prelijepim vilama, šetalištima i parkovima, odličnim plažama…) Po dolasku  slijedi kraće razgledanje znamenitosti Opatije –  VILA i PARK ANGIOLINA, PARK SV. JAKOVA, FONTANA HELIJA I SELENE, DJEVOJKA SA GALEBOM, MADONA DEL MARE (Raskošna vegetacija, blaga klima, kao i idilični mediteranski ambijent… Opatijska rivijera ističe jedinstveno šetalište, znameniti lungomare i niz šumskih staza – onih laganih, rekreacijskih, i onih nešto težih, planinarskih, usmjerenih prema Parku prirode Učki.Gradski parkovi Angiolina i sv. Jurja čine parkovnu arhitekturu Opatije. Uz to Park sv. Jurja ovjenčan je nagradom za najljepši hrvatski park. Slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti, odmor i  šetnju prelijepo uređenim šetalištem uz obalu mora…

Polazak za Banja Luku u 17:30 – 18:00h. Dolazak na odrešte u večernjim satima.

  • 65,00 KM
  • 15.06.2024.
    06.07.2024.
  • Bus