Meni

Milano – Lugano – Como

3 Days

Dolazak u Milano u jutarnjim  satima. Razgledanje Milana – zamak Sforca, Milanska katedrala, galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala (Milano – najveći grad sjeverne Italije, a nalazi se u nizini Lombardije, najnaseljenijeg i najrazvijenijeg kraja Italije.

NAPOMENE

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika.

Organizator putovanja zadržava pravo izmjene programa obilazaka iz tehničkih razloga. Fakultativna ponuda/izleti uplaćuje se prije polaska na putovanje i potrebno je za svaku minimalno 35 osoba.

Krajnji rok za obavještavanje o otkazu aranžmana od strane agencije je 5 dana prije datuma polaska.

FAKULTATIVNI IZLETI

 • Lugano i jezero Como – 30 EUR

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA

Day 1 :
MILANO

Polazak Iz Banjaluke u 21.00h , sa Stare autobuske stanice

1. Dan: (petak)

Dolazak u Milano u jutarnjim  satima. Razgledanje Milana – zamak Sforca, Milanska katedrala, galerija Vitorija
Emanuela, Milanska skala (Milano – najveći grad sjeverne Italije, a nalazi se u nizini Lombardije, najnaseljenijeg i najrazvijenijeg kraja Italije. – grad koji se smatra modnom prestonicom i centrom glamura i fudbala: milanska Katedrala – (katedrala koju okružuje preko 3.400 statua fascinantnog izgleda, jedan je od najboljih primjera gotičke arhitekture), Galerija Vitoria Emanuela II i Milanska skala…) Slobodno vrijeme. Smeštaj u hotel 4**** . Odmor. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Doručak. Slobodan dan za individualno razgledanje grada. Za zainteresovane organizujemo cjelodnevni fakultativni izlet u Švajcarsku. Obilazak bajkovitog grada Lugano, koji se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak glavnog gradskog trga Della Riforma, crkve San Roco i Santa Maria Degli Angioli i parka vile Ciani. Slobodno vrijeme za šetnju gradom ili uz jezero Lugano. U  nastavku posjeta gradu Como (Como je grad  u  Lombardiji  udaljena oko 45 km sjeverno od  Milana , on je  glavni grad  istoimene provicije  Como . Leži je na južnim obalama istoimenog jezera  Como  i ima 84 085 stanovnika.  Jezero Como  i  Alpe , tvore čarobnu kombinaciju tako da je Como neobično popularna turistička destinacija već od  19. vijeka , od tad je Como ladanjsko mjesto, sa brojnim spomenicima;  crkvama ,  parkovima , muzejima ,  teatrima , palačama i lijepom hortikulturom.) Usputna posjeta nekom tržnom centru. Slobodno vrijeme za shopping.

Povratak u Milano. Slobodno veče. Noćenje.

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme u Milanu  sa individualni obilazak mjesta koji su Vas zainteresovali. Polazak u pravcu  Banja Luke 16:00h. Dolazak kući u kasnim noćnim satima… KRAJ

299, 00 KM

Cijena uključuje:

 • Prevoz modernim turističkim autobusom
 • Dva noćenja sa doručkom u Regency 4* na stanici metroa u Milanu
 • Obilazak Milana u pratnji stručnog turističkog vodiča
 • Troškovi organizacije i realizacije putovanja

Cijena ne uključuje:

 • Fakultativni izleti Como - Lugano
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* i 3 * – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4 * i 5* – 5 € po noćenju / po osobi
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje 10 KM
 • Doplata za 1/1 sobu 120 KM
 • 299,00 KM
 • 14.03.-17.03.2024.
  28.03.-31.03.2024.
  18.04.-21.04.2024.
  20.06.-23.06.2024.
 • Hotel REGENCY 4*
 • Bus